INDSAMLINGER

JULEHJERTET

Den første onsdag i december hvert år samler omkring 2000 elever fra skoler i Storkøbenhavn ind til Børnenes Kontor ved salg af Julehjertet. I år således onsdag den 6. december 2023.

 

GLASKISTEN

Traditionen tro opstiller Børnenes Kontor “Glaskisten” ved det store juletræ på Rådhuspladsen i København. “Skatten” går ubeskåret til “Julehjælp” fra Børnenes Kontor til udsatte skolebørn. I 2022 var der ca. kr. 100.000  i glaskisten.

Det er i øvrigt julehjerter fra Børnenes Kontor som pynter juletræet.

 

FONDE OG LEGATER

Børnenes Kontor ansøger løbende en række danske fonde og legater om støtte til arbejdet med at hjælpe udsatte familier og skolebørn i Danmark. Disse bidrag er fuldstændig afgørende for Børnenes Kontor.

Børnenes Kontor ville ikke være i stand til at opretholde det enestående hjælpearbejde som har kendetegnet organisationen siden 1898 uden støtte og bidrag fra privatpersoner og virksomheder samt alt det frivillige arbejde som udføres i forbindelse med indsamlinger og uddelinger.

Almindelig medmenneskelighed, og det engagement som det afføder, er således fundamentet for Børnenes Kontor. Tak for det!

Klik her for at læse lidt om vores formål…

Klik her for at se en video…

Hvad går dit bidrag til?